YRITYSESITTELY

 

Voxtel Finland Oy tarjoaa yrityksille ulkomaisen työvoiman rekisteröinti- ja integrointikonsultointia sekä työmaa- ja auditointipalvelua helpottamaan monikultturisen työpaikan arkea ja ulkomaisen henkilöstön viihtyvyyttä Suomessa.

 

REKISTERÖINTI- JA INTEGROINTIPALVELUT

Voxtel Finland Oy:n yrityskonsultti valvoo puolestanne tilaajavastuulain noudattamista ja opastaa sopimuskumppaneitanne lain vaatimien dokumenttien hankinnassa. Integrointikonsultit taas hoitavat ulkomaalaisen työvoiman rekisteröintityön Suomen viranomaisten kanssa. Avustamme tarvittaessa myös muissa henkilöstoasioissa esim. työterveyshuollon ja asuntojen järjestäminen, pankkitilien avaukset, Kela-asiointi ym.

 

TYÖMAAPALVELUT JA AUDITOINTI

Työmaan arkea helpottamaan Voxtel Finland Oy on kehittänyt työmaa- ja auditointipalvelut. Henkilökuntamme hoitaa puolestanne työmaan perehdytykset ja auditoinnit sekä pitää alihankintaketjun järjestyksessä. Työturvallisuus- ja riskienhallintakierrokset hoituvat kokeneilta työmaakonsulteiltamme tehokkaasti, ja heidän monipuolinen kielitaitonsa edistää ripeää korjaustoimenpiteisiin ryhtymistä työmaalla.

 

Järjestämme myös tarvittaessa:  

·         Työturvallisuuskorttikurssi

·         Tulityökorttikurssi

·         Ensiapukurssit

·         Turvaselvitykset ja turvallisuuskoordinointi

·         Sertifikaatit